Cursusaanbod

DE CURSUSSEN


Op onze hondenschool wordt gewerkt met het principe van belonen en negeren.
Met andere woorden; we leren door de hond te belonen het gewenste gedrag, en door te negeren het uitbannen van ongewenste gedrag.

PUPPY/BASISCURSUS
Puppycursus / Basiscursus waarbij de volgende oefeningen aangeleerd worden: aandacht, spelen en loslaten, zitten, komen, liggen en plat liggen, wandelen aan een ontspannen lijn en staan.
Daarnaast komen ander praktische zaken aan bod zoals het zindelijk maken, de verzorging, het achterlaten en het ongewenste gedrag voorkomen.

De cursus bestaat uit 10 lessen (circa 1 uur per les), een puppymap, een theorieavond en een afronding.

Kosten: € 120,-


CURSUS SOCIALE VORMING  
Sociale Vorming, een vervolgcursus waarbij doorgewerkt wordt met basisoefeningen zoals het wachten, het voorkomen, aan de voet, overstaan, het wandelen met de hond onder steeds moeilijkere omstandigheden.
Verder komen praktische zaken aan bod waar de eigenaar van een puberhond mee te maken kan krijgen en krijgen de eigenaren de eerste  kennismaking met allerlei hondensporten.

De cursus bestaat uit 10 lessen (circa 1 uur per les) en een afronding.

Kosten: € 120,00


CURSUS ELEMENTAIRE GEHOORZAAMHEID
Elementaire Gehoorzaamheid is een cursus die overgaat van hondenopvoeding naar hondentraining waarbij de hond nog meer leert positie te houden en ook op afstand in positie gebracht gaat worden.

De cursus bestaat uit 6 lessen ( circa 1 uur per les) en een afsluiting.

Kosten: € 80,-
Uiteraard is het ook mogelijk privé-les te krijgen (al dan niet aan huis), de kosten hiervoor bedragen €20,00 per uur